Stranieri

Bölöni nu pleacă de la Antwerp, deși jucătorii nu îl mai vor fiindcă e prea dur! » Cine îl susține pe Loți

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 14 iunie 2019

Luciano D'Onofrio, vicepreședintele grupării flamande, care a lucrat cu Loți Bölöni și la Standard, îl susține total pe antrenorul în vârstă de 66 de ani de la Antwerp.

Fără disciplina impusă de Loți Bölöni, fără duritatea lui, Antwerp nu ar fi reușit să se califice în play-off, să ocupe locul 4, urmând să joace în preliminariile Europa League.

Era o echipă care, după 13 ani departe de elită, promovase în Jupiler League de-abia în 2017, când venise și antrenorul.

Dar intransigența lui nu place tuturor jucătorilor.

Unii dintre ei ar fi spus în interiorul clubului că nu mai rezistă încă un sezon cu Bölöni, a dezvăluit Het Laatste Nieuws. S-au lovit însă de un obstacol de netrecut: Luciano D'Onofrio, directorul tehnic și vicepreședintele grupării flamande.

Pentru D'Onofrio, care lucrase cu Loți și la Standard în 2009 (când au cucerit împreună titlul) și care îl adusese pe tehnician la Antwerp, nu exista altă variantă.

Deși s-a vorbit la un moment dat că va fi înlocuit de croatul Ivan Leko (ex-Bruges), Bölöni va rămâne pe banca roș-albilor și viitoarea stagiune, confirmă HLN. Ultimul său an de contract pe „Bosuil”.

Citește și:

Ciprian Tătărușanu poate fi titular la Olympique Lyon! Românul a depășit milionul la salariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.