Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a întors în țară: „Mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie față de oferta lui Negoiță”

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 14 iunie 2019

Mircea Rednic a revenit în România în cârjă, după ce s-a operat în Belgia la piciorul stâng. Antrenorul a vorbit pe aeroport despre faptul că Ionuț Negoiță i-a propus să cumpere 51% din acțiunile lui Dinamo.

Tehnicianul a fost binedispus și a glumit cu diferiți oameni care l-au întrebat pe aeroport dacă preia Dinamo: „Da, sunt cu geamantanul cu bani, am venit să preiau Dinamo”, a spus Rednic amuzat.

Ofertă prin Alexandru David, fostul președinte

Apoi a vorbit cu reporterii și l-a acuzat pe Negoiță ca ar încerca o manevră menită să îi șubrezească imaginea în fața suporterilor. Mai clar, patronul i-ar fi propus preluarea clubului Dinamo, știind că sunt anumite neclarități financiare și juridice și că tehnicianul nu va accepta afacerea:

„Negoiță aruncă pisica în curtea mea, dar el nu știe că am mulți câini acasă și că la mine nu merge așa. Mi-a făcut ofertă joi, prin David, la trei zile după ce m-a dat afară. Oferta a venit după acele incidente cu fanii.

David a venit la mine acasă. Mi-a dat termen să răspund într-o săptămână, parcă luam Barcelona. Eu am cerut și alte detalii legat de datorii.

Au venit detaliile, dar au venit târziu și nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Mâine o să mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie”.

”Eu îl întreb pe domnul Negoiță ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Suporterilor le transmit să aibă încredere în mine” Mircea Rednic

Dinamo e 3 milioane de euro

GSP.ro a anunțat ieri că Ionuț Negoiță i-a oferit săptămâna trecută pachetul majoritar de acțiuni (51%) lui Mircea Rednic la prețul promoțional de 3 milioane de euro. Afaceristul a fost de acord ca sumă să fie achitată în trei tranșe anuale. Ulterior, Ionuț Negoiță a confirmat informațiile oferite de Gazeta Sporturilor.

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo, implicată într-un nou război din cauza lui Andrei Sin: „Jucătorul nu s-a prezentat la antrenamente”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.