Nationala

ROMÂNIA U21 / De ce Grigore în locul lui Drăguș? Reporterii GSP aflați în Italia oferă cele 5 motive din spatele deciziei lui Rădoi

Articol de Răzvan Luţac, Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 15 iunie 2019

Ricardo Grigore a fost chemat, aseară, în lotul României U21 în locul accidentatului Denis Drăguș, care a suferit o fractură la nivelul călcâiului, în termeni medicali „fractură trabeculară de calcaneu”.  

Fotbalistul Viitorului a acuzat dureri de călcâi, a fost consultat de trei doctori, dintre care unul din Cesena, iar toți au dat același verdict, care l-a scos din lot pe cel mai tânăr jucător din lot.

În locul său a fost adus un fotbalist care joacă cu totul și cu totul pe alt post. Ricardo Grigore, stoperul lui Dinamo.

Care sunt motivele pentru care Rădoi a făcut această alegere? 

 1) Avea vizita medicală făcută. Mai sunt doar trei zile până începem meciurile, jocul cu Croația e programat marți, 19:30 ora României, iar Grigore avea un prim avantaj: vizita medicală făcută și OK-ul pentru a participa la Euro. 

2) Întors din drum. Staff-ul s-a gândit și la faptul că Ricardo Grigore fusese anunțat că ar putea veni și după sperietura cu Nedelcearu, însă n-a mai făcut deplasarea. 

3) Venea din play-out. Fotbalistul lui Dinamo a terminat de curând campionatul. A jucat ultimul meci pe 31 mai, 0-0 cu Voluntari, acum 2 săptămâni. 

4) Restul, în vacanță de multă vreme. Alți jucători care ar fi putut suplini lipsa lui Drăguș erau în vacanță de multă vreme. E și cazul lui Butean, care plecase, înainte de cantonamentul tricolorilor, în Malta. 

5) Post predispus la suspendări. Doi dintre stoperii lui Rădoi revin după accidentări, Rus și Nedelcearu. În plus, e un post predispus la suspendări. În ofensivă, Rădoi dispune de multe soluții, având dublaj pe toate posturile. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.