Euro 2020

„Gara de Nord va fi modernizată înainte de EURO 2020” » Ministrul Răzvan Cuc nu a putut anunța data demarării proiectului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 iunie 2019

Gara de Nord va intra într-un program de modernizare înainte de EURO 2020. Afirmația îi aparține lui Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

  • Arena Națională va găzdui patru meciuri de la EURO 2020, trei dintre acestea din faza grupelor (14, 18 și 22 iunie), plus un meci din faza optimilor (29 iunie).

„Intră în reabilitare Gara de Nord. În programul de modernizare sunt sume alocate, mai ales că în cursul anul viitor va fi şi Campionatul European de Fotbal Euro 2020, şi chiar am semnat şi contractul pentru legătura între Otopeni şi Gara de Nord”, a afirmat Răzvan Cuc, potrivit News.ro.

Data demarării proiectului nu a putut fi precizată de politician: „Modernizarea va fi una de amploare, dar cu siguranţă în prima parte vom face o modernizare care să se finalizeze până la începerea Campionatului, după care va urma o modernizare. Acolo trebuie regândit totul, trebuie un concept nou, din punctul meu de vedere”, a adăugat Răzvan Cuc. 

„Stadioanele, bazele sportive și calea ferată nu le facem pentru Euro! Noi ne folosim de Euro ca să construim aceste lucruri și ele să ne rămână. Acum se lucrează la toate: stadioanele se construiesc, contractul pentru calea ferată Gara de Nord-Otopeni s-a semnat și va fi gata între 15 și 30 mai anul viitor. În iunie 2020 vom fi în regulă cu toate condițiile pentru turneul final”Gică Popescu, consilierul premierului pentru EURO 2020

Vezi și: 

EXCLUSIV Gică Popescu anunță investiții importante ale Guvernului: „400 de milioane de euro pentru România, nu pentru UEFA!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.