Campionate

Barcelona, la un pas să-l readucă pe Neymar! Oferă 100 de milioane + Dembele, Rakitic și Umtiti, jucători cotați la 185 de milioane

Neymar // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 18 iunie 2019

Neymar ar putea reveni la Barcelona, care pregătește o ofertă amețitoare. Brazilianul proscris la PSG se află în discuţii foarte avansate, iar tatăl atacantului şi preşedintele Josep Maria Bartomeu plănuiesc mutarea dorită şi de şeicul de la campioana Franţei.

PSG l-a scos la vânzare pe Neymar, sătulă de ifosele de vedetă, accidentările şi probleme de tot felul create de brazilian. Atacantul de 27 de ani ar putea fi ajutat să-şi revină chiar de echipa care l-a vândut pentru 222 de miloane de euro în 2017. O Globo susţine că tatăl jucătorului şi preşedintele Josep Maria Bartomeu ar fi în discuţii „foarte avansate”pentru o revenire pe Camp Nou, încercând să regleze toate detaliile tranzacţiei.

Recordul mondial în pericol

Preţul avansat de media braziliană e colosal, ameninţând recordul mondial în materie, stabilit acum doi ani: 100 de milioane de euro plus trei jucători blaugrana la schimb, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele şi Ivan Rakitic, cotaţi împreună la 185 de milioane de euro şi de care antrenorul Ernesto Valverde s-ar dispensa în această vară! 

23 golurişi 13 pase decisive are Neymar în 28 de meciuri disputate la PSG în sezonul trecut, în care a cucerit doar titlul în Ligue 1

CITEȘTE ȘI:

Salariu ULUITOR pentru Paul Pogba! Dacă acceptă, devine cel mai bine plătit jucător din lotul lui Manchester United

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.