Nationala

România U21 - Croația U21 4-1 / VIDEO Spectacol cu Pașcanu, Ionuț Radu și Andrei Ivan la interviuri: „Nu mai știu ce ne-a zis, dar a fost motivant” + „Mi-a dat muzică de bubuială” :D

Articol de Raed Krishan (foto), Răzvan Luţac, Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  marţi, 18 iunie 2019

Alexandru Pașcanu (20 de ani), fundașul central al naționalei României U21, a vorbit despre victoria cu Croația U21, scor 4-1, de la EURO 2019 și a spus că portarul Ionuț Radu (22 de ani) a avut din nou un discurs de efect înaintea partidei. Goalkeeperul a vorbit și el la finalul partidei, alături de Andrei Ivan.


„Am mers încrezători la acest meci. Am reușit să stăm bine în teren. Cred că spiritul de echipă ne-a ajutat. E o senzație specială când cânți imnul înaintea meciului. Mi s-a făcut pielea ca de găină, pentru asta m-am apucat de fotbal. E o senzație unică.

Rădoi ne-a spus înaintea meciului că milioane de români sunt în fața televizoarelor și mulți sunt aici să ne susțină. Asta ne-a ajutat pe toți. Discursul lui Ionuț Radu a fost bun ca de obicei. Nu mai știu ce ne-a zis, dar a fost motivant”, a declarat Pașcanu.

Ionuț Radu și Andrei Ivan au vorbit și ei la finalul partidei.


„Andrei Ivan mi-a dat câteva melodii bune. Muzică de bubuială. Avem o echipă foarte bună. De mâine ne gândim la meciul cu Anglia. Am avut un discurs scurt și la obiect. Le-am amintit băieților de ce am plecat de acasă și se pare că au înțeles”, a spus Radu.

„Playlistul era pregătit dinaintea meciului. Eu cu Radu punem muzica” Andrei Ivan

 

CLASAMENT GRUPA C

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Azi, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

România U21 - Croația U21 4-1 / VIDEO+FOTO Așa arată sacrificiul celui mai bun jucător de pe teren » Sânge pe jambierele lui Tudor Băluță

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.