Campionate

Veste șoc în Spania! Luis Enrique demisionează » „Furia Roja” schimbă selecționerul înaintea meciului cu România

Luis Enrique

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 iunie 2019

Luis Enrique (49 de ani) și-a dat demisia din funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a Spaniei.

Potrivit AS, fostul antrenor al Barcelonei a fost nevoit să renunțe la postul de selecționer din cauza unor probleme personale, care nu au fost încă dezvăluite.

Luis Enrique a stat pe bancă în preliminariile pentru Euro 2020 doar la primul meci, 2-1 cu Norvegia, pe 23 martie. A părăsit însă cantonamentul echipei înaintea partidei cu Malta, 2-0, care s-a disputat peste trei zile.

Ulterior, tehnicianul nu a mai participat nici măcar la antrenamentele echipei pentru „dubla” cu Feroe (4-1) și Suedia (3-0).

Acesta anunțase încă din martie că, după următoarele 3 meciuri ale naționalei, va anunța dacă mai continuă pe banca Spaniei, în funcție de situația personală.

Urma meciul cu România!

Plecarea selecționerului vine chiar înaintea meciului cu România, din preliminariile pentru EURO 2020. „Tricolorii” întâlnesc reprezentativa Spaniei pe 5 septembrie, de la ora 21:45, într-un meci transmis de TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Pe banca tehnică a ibericilor va sta, ca și la ultimele trei partide, „secundul” lui Luis Enrique, Roberto Moreno (foto jos, 41 de ani). Cei doi au colaborat și la AS Roma, Celta Vigo si FC Barcelona.

VEZI ȘI:

Voie bună la antrenament! Contra s-a pregătit alături de „tricolorii mici”, dar a cedat primul :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.