Nationala

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 // VIDEO Ce au spus șefii lui Brighton când au auzit de plecarea lui Tudor Băluță la EURO 2019

FOTO: Raed Krishan

Articol de Răzvan Luţac, Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  Wednesday, 19 June 2019

România U21 a trecut de Croația U21, scor 4-1, în primul meci de la Euro 2019. Tudor Băluță (20 de ani), cel mai bun om al debutului „tricolorilor”, a vorbit despre deschiderea oamenilor de la Brighton.

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Răzvan Marin (23 de ani), unul dintre liderii naționalei U21, nu a fost lăsat de șefii lui Ajax la Campionatul European de tineret. Situația a fost una total diferită în cazul englezilor de la Brighton, cu Tudor Băluță.

„Am primit mesaje de la cei de la Brighton. Mă urmăresc, sunt cu ochii pe mine. Mă bucură acest lucru. Sper să fac o treabă bună acolo, o pregătire bună.

Din iarnă, de când am semnat, mi-au spus să rămân la Viitorul și să hoc, apoi să merg la EURO 2019 dacă voi fi chemat”, a declarat Tudor Băluță.

„Domnul Hagi mi-a dat mesaj, ne-a felicitat pe toți. E important să fie lângă noi în astfel de momente. Sper să aibă prilejul să ne felicite și mai departe”
Tudor Băluță, mijlocaș România U21

CLASAMENT GRUPA C

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

Voie bună la antrenament! Contra s-a pregătit alături de „tricolorii mici”, dar a cedat primul :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.