Liga 1

Gigi Becali dezvăluie cum i-a ratat pe Tudor Băluță și Alexandru Cicâldău: „M-am luat după specialiști!” Decizie radicală luată de patronul FCSB + a făcut o ofertă în direct

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iunie 2019

Gigi Becali a vorbit despre motivele care au dus la ratarea transferurilor lui Tudor Băluță (20 de ani) și Alexandru Cicâldău (21 de ani) șla FCSB.

„Singurul meu regret e că l-am scăpat pe Băluță, care cred că va fi cel mai mare fotbalist al României. Cel mai mare fotbalist din generația de acum. Dacă nu mă consultam cu «specialiștii», Cicâldău și Băluță erau la mine. Mai ales Băluță, care îmi plăcea și mie. În viața vieților mele nu mă mai consult cu niciun specialist!

Specialiștii mi-au spus că Băluță e prea lent, că Cicâldău nu dă goluri. Băluță e un zid, te încântă. L-am sunat pe Gică și i-am spus că le dau englezilor trei milioane acum pe Tudor Băluță. Dacă Băluță mai joacă și cu Anglia așa, atunci englezii vor cere 20 de milioane. Eu nu împrumut jucători, nu sunt cioflingar. Eu nu cresc jucătorii altora, nu sunt nebun”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Cei doi fotbaliști sunt printre cei mai buni din lotul naționalei României U21, care în aceste zile se află la Campionatul European din Italia și San Marino. Tudor Băluță a marcat unul dintre golurile victoriei cu Croația U21, scor 4-1.

9a luat Băluță de la Gazeta Sporturilor după România U21 - Croația U21

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Florinel Coman revine! Ar fi unica înlocuire în primul „11” față de meciul cu Croația, 4-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.