Liga 1

Țintele lui Gigi Becali din această vară + de ce a picat transferul lui Junior Morais: „Le-am zis că nu mă cheamă «Prostul»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 iunie 2019

Gigi Becali speră în continuare să-l transfere pe Ianis Hagi (20 de ani) de la Viitorul și spune că FCSB mai are nevoie de un atacant în această vară.

„Nu vreau să-i crească cota lui Ianis Hagi, că vreau să-l iau eu. Am încercat să-l transfer, dar nu cred că se poate. Cu Croația n-a jucat foarte bine, dar cu Anglia și Franța se va vedea valoarea lui.

Nu-l dă Gică la Ajax. Eu cred că Ianis e jucător de club mai mare decât Ajax. Noi avem nevoie acum de un atacant în stânga sau un vârf de careu”, a spus Gigi Becali la Pro X.

a picat transferul lui morais

Patronul FCSB a dezvăluit că transferul lui Junior Morais (32 de ani) la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică, a căzut.

„Pentru Morais am cerut 700.000 de euro și ei au zis că-mi dau 300.000. Le-am zis că nu mă cheamă «Prostul», mă numesc Becali. Păi, ei au venit din liga a doua turcă și eu joc în cupele europene și vor să-mi dea banii ăștia? N-are cine să mai plece de la mine la ora asta. Acum mă interesează performanța. Dar performanța o fac dacă fac bani”, a adăugat Becali.

„Andrei Vlad va apăra chiar dacă greșește. Trebuie să-i dăm încredere. Dacă vrem să facem bani, trebuie să riscăm” Gigi Becali

Citește și:

Gigi Becali dezvăluie cum i-a ratat pe Tudor Băluță și Alexandru Cicâldău: „M-am luat după specialiști!” Decizie radicală luată de patronul FCSB + a făcut o ofertă în direct

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.