Campionate

ARGENTINA - PARAGUAY 1-1 // Imagine INCREDIBILĂ cu Leo Messi în prim-plan: ipostaza în care a fost surprins în minutul 94

Leo Messi în meciul cu Paraguay // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 20 June 2019

Leo Messi, 31 de ani, a înscris singurul gol al Argentinei din remiza amară cu Paraguay de la Copa America, 1-1. „Pumele” s-au încurcat din nou, iar starul Barcelonei rămâne departe de marea dorință neîmplinită a carierei: cea de a câștiga un trofeu alături de echipa națională. 

Cum fiecare vară are propria-i poveste, la fel se poate afirma și în ceea ce privește evoluția lui Leo Messi din naționala Argentinei. Indiferent de forma etalată la Barcelona, fotbalistul se izbește, turneu final după turneu final, de același zid impenetrabil.

„Pumele” au eșuat lamentabil la Mondialul din Rusia de acum un an, iar acum scenariul pare că se va repeta la o nouă ediție a Copa America: Argentina are doar un punct după două meciuri și are nevoie de împrejurări favorabile pentru a ieși din grupă.

Iar singurătatea și anxietatea lui Leo Messi ies și mai mult în relief într-un nou episod de neputință al naționalei argentiniene. Imaginea surprinsă în prelungirile partidei e cât se poate de relevantă. 

Leo Messi, încercuit

În al patrulea minut al prelungirilor, la scorul de 1-1, Messi a recuperat o minge în propriul careu și a plecat singur într-o cursă contracronometru spre careul advers. Înconjurat de șapte adversari, Messi pare complet neputincios și părăsit de colegii săi, prinși cu o viteză în minus de faza anterioară. 

Mai sunt de jucat:
23 iunie: Qatar - Argentina
23 iunie: Columbia - Paraguay

Vezi și: Aflată în suferință, naționala Argentinei se confruntă cu un nou conflict! Scaloni, contrazis de Lautaro Martinez!

Argentina lui Messi, mai slabă decât Qatarul! A fost salvată doar de VAR: „Ar fi o nebunie să nu ne calificăm”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.