Liga 1

Gigi Becali nu se astâmpără și reeditează la FCSB experimentul care l-a costat 10 milioane de euro!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Thursday, 20 June 2019

Gigi Becali reeditează experimentul din cauza căruia a pierdut 10 milioane de euro în vara trecută: începe încă un sezon cu Andrei Vlad titular, un portar de 20 de ani care n-a apărat în niciun meci cu miză în 2019.

FCSB nu scapă de fantezia transformării lui Andrei Vlad în „Messi al portarilor„, oricât de costisitor ar fi visul pe care Becali îl vrea îndeplinit. Patronul clubului anunță că Vlad va porni ca titular și sezonul acesta, după un an în care a fost ținut pe margine. Andrei era etichetat ca un goalkeeper demn de încredere și în vara trecută, până când a compromis calificarea în grupele Europa League și premii de 10 milioane de euro.

Gigi s-a speriat atunci și l-a trecut pe bancă pe internaționalul de tineret, a apărat Bălgrădean în restul sezonului. „Pufi” va deveni încă o dată rezerva lui Vlad.

Andrei va juca meci de meci, nici nu mă gândesc la altceva! E rândul lui!” e anunțul lui Becali pentru noul principal Bogdan Andone și pentru cei doi portari din lot.

Ca să devină măcar un goalkeeper decent pentru nivelul Ligii 1, nu un superportar cum îl vede Gigi, Andrei are nevoie să se reobișnuiască în poartă. El mai mult a stat pe bancă de când a ajuns la profesioniști. În 2019 a prins numai două meciuri, un amical al naționalei U21, 1-0, în care a bifat o repriză, și derby-ul fals FCSB-CFR, 1-0, ultima etapă care nu mai conta, întrucât adversarii deveniseră deja campioni matematic. 

8 meciuri a adunat Andrei Vlad în Liga 1 în doi ani petrecuți la FCSB. La Craiova bifase o singură partidă, într-un eșec cu Viitorul, 0-1, joc în urma căruia Becali l-a remarcat și l-a achiziționat

Vezi și: 

Gigi Becali dezvăluie cum i-a ratat pe Tudor Băluță și Alexandru Cicâldău: „M-am luat după specialiști!” Decizie radicală luată de patronul FCSB + a făcut o ofertă în direct

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.