Liga 1

VIDEO Dinamo în epoca Neagoe » O nouă „cârpeală”: Slavko Perovic, un vârf de 30 de ani, cotat la 75.000 de euro, dar liber de contract: „A semnat pe doi ani!”

Slavko Perovic, în dreapta

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 21 iunie 2019

Dinamo se pregătește de plecarea în cantonamentul din Spania și a rezolvat cel de-al cincilea transfer din această vară. „Câinii”l-au înregimentat pe vârful Slavko Perovic (30 de ani). 

Atacantul sârb Slavko Perovic a fost prezent azi la vizita medicală efectuată la INMS, și tot azi a pus la punct ultimele detalii cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

„Perovic a semnat pe doi ani. L-am urmărit și l-am vrut, nu e ușor să joci în Turcia. Oricum, Liga a doua din Turcia se bate oricând cu prima divizie din România, iar acolo sunt fotbaliști de foarte bună calitate. Este un fotbalist care a jucat constant și nu e puțin lucru să dai 5 goluri într-o ligă puternică. Să sperăm că va face treabă bună la Dinamo”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro”.

14 goluria marcat Perovic în ultimii 4 ani, timp în care a evoluat numai echipe de liga a 2-a din Turcia

În prezent liber de contract după divorțul de Istanbulspor, grupare din a doua ligă turcă unde a reușit 5 goluri în 20 de meciuri în sezonul precedent, Perovic a fost lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad.

A mai evoluat pentru Manisaspor, FK Rad, Alanyaspor, FK Napredak Krusevac, FK Srem Sremska Mitrovica și Denizlispor.

Perovic e văzut drept înlocuitorul perfect pentru gregul Athanasios Papazoglou, cel pe care șefii l-au înștiințat că nu va mai continua la Dinamo. 

75.000 €e cota de piață a lui Slavko Perovic 

 

Portarul Cătălin Straton, fundașii Florin Bejan și Andrei Sin și mijlocașul Alexandru Răuță sunt cele 4 transferuri orchestrate până în acest moment de cuplul Eugen Neagoe&Florin Prunea.

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Negoiță, noi contre cu Mircea Rednic + Atac devastator la legende: „M-am săturat de milionarii care vor doar invitații la meciuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.