Liga 1

Basarab Panduru despre înjurăturile lui Dan Petrescu: „În China înjura mereu, ăia nu înțelegeau oricum”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 June 2019

Basarab Panduru, fostul mare jucător român în vârstă de 48 de ani, a comentat declarațiile fostului său coleg de generație, Dan Petrescu (51 de ani), antrenor la campioana CFR Cluj.

CFR Cluj a câștigat o partidă amicală cu rușii de la FC Orenburg, scor 1-0 (gol Djokovic), dar Dan Petrescu a lăsat o impresie teribilă. Petrescu a fost un car de nervi pe margine și a folosit un limbaj suburban în rânduri repetate.

„Nu trebuie să spun eu dacă e normal sau nu (nr. ca Dan Petrescu să aibă un asemenea limbaj). Dacă mai țineți minte, și Cristi Manea când a fost înjurat a zis că nu-i nicio problemă, că așa simte că e încurajat de antrenor”, a spus „Pandi” la TV Telekom Sport, care a completat: „În China îi înjura mereu pe ăia, că ei nu înțelegeau oricum”.

Aflat în studio, Dan Alexa, noul antrenor al Astrei Giurgiu, a recunoscut că a fost înjurat și el în timpul carierei.

„S-a întâmplat când eram mai tânăr. Dacă vă uitați, nici Petrescu nu i-a aruncat asemenea cuvinte lui Culio (35 de ani), care e veteran, ci lui Peteleu (26 de ani)”, a spus cel poreclit „Chirurgul”.

Citește și:

 CFR Cluj, între Liga Campionilor și Europa League » Cine e Maccabi Tel-Aviv, adversara din turul II UCL + întâlnire cu „piticii” Europei în EL

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.