Nationala

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Daniel Isăilă, primele declarații despre îndepărtarea de pe banca României

Daniel Isăilă e considerat arhitectul actualei generații de la România U21

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 iunie 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // În ziua în care „tricolorii” mici dispută meciul de o importanță capitală cu Anglia, Daniel Isăilă, predecesorul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei mici, a dezvăluit în premieră motivul pentru care nu a mai fost antrenorul secund al primei reprezentative, post pe care l-a ocupat în timpul mandatului lui Anghel Iordănescu. 

 

„N-a fost o chestie personală între mine și Federație. Nu mi s-a oferit o propunere de prelungire. Nu știu de ce nu mi-au propus asta, poate n-au fost mulțumiți de munca pe care am prestat-o. Eu am fost foarte mulțumit, a fost ceva peste așteptările mele”, a declarat Daniel Isăilă, la GSP Live. 

Daniel Isăilă, 46 de ani, a devenit selecționerul naționalei U21 în 2016, imediat după ce și-a încetat activitatea la naționala mare, acolo unde a fost secundul lui Anghel Iordănescu. Isăilă e considerat de unele voci din fotbalul românesc „arhitectul” actualei generații a României U21. 

În vara lui 2018, deși România U21 era neînvinsă în preliminarii, Daniel Isăilă a plecat de la naționala mică, îndreptându-se către Arabia Saudită, unde a semnat cu Al Hazem. 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Azi, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Concluzie dură: pregătirea fizică din perioada Reghecampf - Neubert a avut rezultate rapide, dar a distrus jucătorii. “Uitați-vă câți au avut accidentări grave”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.