Nationala

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Tudor Băluță, fascinat de fanii români: „Suntem în România!” + o avertizare pentru rivali: „Toți să se teamă de noi”

Tudor Băluță // FOTO: Raed Krishan

Articol de Răzvan Prepeliţă, Vlad Nedelea, Cosmin Nistor (video)  —  Saturday, 22 June 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // Tudor Băluță, 20 de ani, mijlocașul naționalei U21, cel care în această vară va face pasul de la Viitorul la Brighton, a oferit un discurs superb la finalul meciului cu Anglia, câștigat entuziasmant cu 4-2. 

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

„E o seară fantastică pentru noi, pentru suporteri și pentru întreaga țară. Înseamnă enorm să câștigăm contra Angliei, o țară cu o asemenea istorie. Vrem să facem din România o echipă puternică, de care toată lumea să se teamă. Vrem să creștem cât mai mult și să ne batem de la egal la egal cu fiecare echipă”, a declarat Tudor Băluță, în fața reporterului GSP.ro aflat la Cesena. 

„Parcă turneul s-ar juca în România”

Băluță s-a declarat fascinat și de cei peste 8.000 de fani care au populat aseară tribunele stadionului din Cesena: „E impresionant să vedem atâția români în tribune, parcă turneul final s-ar juca în România, nu în Italia”, a declarat mijlocașul de 20 de ani. 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: VIDEO Alexandru Cicâldău, copleșit după victoria istorică în fața Angliei: „Nu cred că voi mai trăi niciodată un asemenea meci!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.