Nationala

VIDEO Ionuț Radu, un nou discurs fantastic, fix înainte să spulberăm Anglia U21: „Murim pe teren! Nu mi-e frică, vă am pe voi în față și o țară întreagă în spate! ”

Ionuț Radu

Articol de Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 22 iunie 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Victoria de senzație a României U21 cu Anglia U21, scor 4-2, a fost precedată de un discurs impresionant ținut în vestiar de Ionuț Radu, goalkeeper-ul echipei lui Mirel Rădoi. 

Extrem de autoritar, acesta și-a mobilizat colegii, oferind încă un exemplu ce reliefează unitatea jucătorilor de la lot:  „Sunteți pregătiți, da? Gândiți-vă la tot ce ați trăit până acum, la tot ce ați trăit în carierele voastre. În acest meci noi vom muri pe teren. Mie nu mi-e frică, pentru că vă am pe voi în fața mea și o țară întreagă în spatele meu. În spatele nostru.

Trebuie să intrăm pe teren și să-i călcăm pe cap! A venit momentul să le arătăm ce înseamnă să fim români cu adevărat! Ieșim pe teren și dăm tot. Eu dau tot pentru voi, voi dați tot pentru mine! Avem o singură opțiune pentru acest meci, să fim câștigători! Ne-am născut câștigători și vom fi câștigători!”, a fost discursul lui Ionuț Radu. 



9a fost nota primită de Ionuț Radu în Gazeta Sporturilor. Goalkeeper-ul a avut 6 intervenții salvatoare

Vezi și: VIDEO + FOTO „Băieți, de ce avem nevoie?” » Povestea unei foi speciale care stă în vestiarul României U21 la Euro!

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: VIDEO + FOTO „Băieți, de ce avem nevoie?” » Povestea unei foi speciale care stă în vestiarul României U21 la Euro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.