Diverse

VIDEO+FOTO Nicolae Stanciu și Andreea Beldean s-au căsătorit! Imagini senzaționale de la nuntă: Anamaria Prodan a întors toate privirile + pleiadă de vedete din showbiz

Nicolae Stanciu, Andreea Beldean, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan // Sursă foto: Alba24.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 June 2019

Nicolae Stanciu, 26 de ani, unul dintre cei mai valoroși jucători români, s-a căsătorit religios sâmbătă cu Andreea Beldean, bruneta cu care se căsătorise civil încă din 2018.

Dacă pe plan profesional lucrurile nu decurg conform planului, viața personală a lui Nicolae Stanciu merge pe o traiectorie pozitivă. Fotbalistul lui Al-Ahli și-a unit destinele cu aleasa inimii lui, petrecerea având loc în apropiere de Alba Iulia natală.

Cei doi sunt împreună din 2012, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Andreea Beldean în timpul unei vacanțe romantice la Paris.

 

Petrecerea celor doi, găzduită la Hanul dintre Sălcii, în apropiere de Alba Iulia, a atras nume importante din fotbalul românesc. Anamaria Prodan, impresara fotbalistului, a strălucit la eveniment, la care a participat alături de Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al lui Stanciu de la FCSB.

Nunta celor doi a atras și nume importante din showbiz-ul românesc. Popescu și Flick, cele două vedete de la Radio Zu, au fost prezentatorii nunții, iar atmosfera a fost întreținută de Andra și Florin Ristei.

Foști colegi de-ai lui Stanciu, cum ar fi Adi Popa sau Mihai Pintilii, au fost la rândul lor invitați la petrecere. 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.