Campionate

FOTO Două imagini care au devenit virale: atacantul care are 1,70 metri la 12 ani + fundașul de 26 de ani: „Mai bine schimbăm ordinea cifrelor!”

Ibrahima Sow, în poza din stânga, și Joash Onyango, dreapta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 iunie 2019

Înaintea meciului cu Algeria de azi, naționala Kenyei a primit vizita jurnaliștilor la antrenamentul oficial.

Vedetele Victor Wanyama, Michael Olunga și Ayub Masika au părut într-o dispoziție bună de joc și foarte optimiști, dar nu asta a atras toate privirile, ci look-ul fundașului Joash Onyango.

Fotbalistul de la Gor Mahia, în prima ligă din Kenya, și-a vopsit barba înainte de turneu și imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți microbiști întrebându-se dacă are într-adevăr 26 de ani. „Poate în 1997 avea 26 de ani” a comentat un fan. „26?! Mai bine schimbăm ordinea cifrelor din vârsta lui”, a spus altul.

1,70 metri la 12 ani!

Un alt fotbalist care a ieșit în evidență zilele acestea a fost atacantul senegalez Ibrahima Sow, care joacă la Sevilla U12, unde e căpitan. El are 1,70 metri! Un meci cu Villarreal a scos la iveală un duel disproporționat, care a amuzat pe toată lumea. „Ce le dați să mănânce copiilor ăstora?” a întrebat un microbist. „Secretul clubului” a venit răspunsul pe Twitterul oficial al Sevillei.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.