Liga 1

Dinamo, sabotată din interior! Florin Prunea îl acuză pe Athanasios Papazoglou că a blocat două transferuri: „Le-a zis: «Nu aveți ce căuta acolo! La Dinamo e urât!»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 June 2019

Dinamo încearcă să-i rezilieze contract atacantului grec Athanasios Papazoglou, 31 de ani, din cauza unui scandal intern.

Potrivit declarațiilor lui Florin Prunea, președintele lui Dinamo, Papazoglou a blocat transferurile a doi jucători.

„La Papazoglou e și o problemă a clubului cu el. A vorbit urât de Dinamo. Am încercat să transferăm doi jucători din Grecia și, în momentul în care am avut negocieri, a vorbit urât de Dinamo! A zis «Nu aveți ce căuta acolo! La Dinamo e urât!».

Părerea mea e că lucrurile sunt clare. Fiecare să meargă pe drumul lui”, a declarat Florin Prunea pentru Radio Dinamo 1948.

„O să îl vedeți pe Daniel Popa în campionatul următor. Eu îl prefer pe Popa. Am discutat cu el și i-am spus că este și opțiunea antrenorului. El depinde de rezultate. Eu mizez mai mult pe Popa, am încredere in el”
Florin Prunea

Papazoglou a venit în iarnă de la Dinamo, liber de contract după ce și-a terminat înțelegerea cu Hapoel Haifa. A bifat 14 jocuri la „câini”, marcând 4 goluri.

Citește și:

Reda Jaadi și Papazoglou s-au antrenat separat! Fotbaliștii s-au amuzat pe seama situației
AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.