Nationala

ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi, mesaj emoționant pe Facebook: „Vom juca pâna la ultimul strop de energie. Ați fost portavocea milioanelor de inimi de acasă”

Ianis Hagi // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 23 June 2019

ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi (20 de ani), unul dintre liderii naționalei U21, are deja două goluri în două meciuri la Europeanul de tineret din Italia și San Marino. Fiul lui Gică Hagi trăiește primul turneu final al carierei la intensitate maximă.

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.
  • Franța U21 - România U21 va fi luni, în direct pe TVR 1 și TVR HD, de la ora 22:00, și liveTEXT, foto, video pe GSP.RO.

Sâmbătă seara, la fix 24 de ore după finalul meciului cu Anglia, încheiat 4-2, în care a înscris golul de 2-1, Ianis Hagi a publicat un mesaj superb pe contul său de Facebook:

Portavocea milioanelor de inimi de acasă au fost românii din tribune. Scandările lor ne-au resetat energia după fiecare gol primit. Nu poți să nu dai totul cu asemenea suporteri în spate. Știm că voi veți fi acolo mereu, orice ar fi. Și orice ar fi, noi vom juca pâna la ultimul strop de energie pe care ni-l transmiteți”. 

Ianis Hagi a avut 75% din driblinguri reușite în partida cu Anglia, cel mai bun procentaj de reușită pentru fotbalistul Viitorului.

VEZI ȘI:

Toate calculele pentru România U21 în semifinale: putem întâlni Spania U21 sau Germania U21

4 idei fixe pe care le demolează România U21: de ce nu e nevoie de un lider și cum arată Mirel Rădoi a antrenor de mIANodă nouă

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.