Liga 1

POLI IAȘI // EXCLUSIV Andrei Cristea se întoarce! Pe cine mai așteaptă Mihai Teja în cantonament

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 23 iunie 2019

Poli Iași pare să-l fi convins pe Andrei Cristea, 35 de ani, atacantul lui CSU Craiova, cu un contract pe un sezon și o funcție în cadrul clubului după încheierea carierei.

Reconstrucția lui Poli începe cu Andrei Cristea! Plecat în iarnă, la CSU Craiova, fostul căpitan al ieșenilor e pe punctul de a se întoarce în Copou.

Președintele executiv Adrian Ambrosie a dezvăluit că i-a făcut deja o ofertă și că acum așteaptă un răspuns de la atacantul în vârstă de 35 de ani. Potrivit surselor GSP.ro, în discuție este un contract pe un an și o funcție în cadrul clubului după încheierea carierei, iar jucătorul este tentat să spună „da”.

Gallego a semnat prelungirea

În cantonamentul de la Bolu, care începe mâine, antrenorul Mihai Teja îl așteaptă și pe Platini. Mijlocașul de 32 de ani nu s-a prezentat luni, la reunirea lotului, dar ar putea scăpa de-o amendă de 3.500 de euro dacă semnează prelungirea contractului scadent pe 30 iunie. Teja i-a luat în Turcia și pe Laurențiu Rus și Adrian Gallego. Lor li s-a propus de asemenea prelungirea cu câte un sezon a înțelegerilor ce expiră la finele lunii în curs, iar spaniolul a semnat.

În ceea ce-i privește pe Alexandru Negrea (Augsburg II), Florian Loshaj (Roda) şi Alessio Carlone (Patro Eisden), ei au dat satisfacție în amicalul cu Hușana Huși (3-2), ultimul marcând și un gol. Iar președintele Ambrosie se va întâlni cu impresarii lor în săptămâna ce urmează: „Sunt tineri și promit. Vrem să-i luăm sub contract, cel puțin doi ani”.

2 accidentațiau ieșenii în acest moment, Bădic și Mihalache. "I-am trimis să facă investigații.

5 amicaleau programate ieșenii în Turcia: cu Neftci Baku (Azerbaijan, 26 iunie), cu Habarovsk (Rusia II, 28 iunie), cu Mariupol (Ucraina, 30 iunie), cu Vorskla (Ucraina, 2 iulie) și cu FC Shkupi (Macedonia de Nord, 4 iulie)

Vezi și:

Platini nu s-a prezentat luni la reunire și i-a anunțat pe ieșeni că nici nu mai vine! Dă cu piciorul la 7.000 €?!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.