Nationala

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Ghid pentru suporteri: cum să sărbătorești ca un cunoscător ;) » În ce constă ritualul „Ciuleandra” de la final

România U21 - bucurie, după meciul cu Anglia U21

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 iunie 2019

România U21 ne-a făcut deja mândri la acest Campionat European din Italia și San Marino, după două meciuri senzaționale contra Croației U21 (4-1), respectiv Angliei U21 (4-2). 

Jucătorii lui Mirel Rădoi au avut astfel și două ocazii de a se bucura pe teren, alături de suporteri, după un ritual special. 

  • Franța U21 - România U21 se joacă luni, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD. Vezi AICI toate calculele!

 

Iată ce trebuie să știi în momentul în care „tricolorii” vor fi chemați de tribune: 

Jucătorii se vor așeza pe gazon și vor cânta împreună cu suporterii, încet,  de două ori: „România, ale, România, ale, România, ale, hop, hop, hop”, în ritmul celebrului cântec românesc «Ciuleandra». 

Apoi, dintr-o dată, toată lumea sare și cântă până nu mai poate: „România, ale, România, ale, România, ale, hop, hop, hop!”.

Vezi AICI video cu ritualul românesc

 

 EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Rădoi a dezvăluit cum vrea să joace și cum schimbă echipa de start: „De ce nu ne gândim la egal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.