Liga 1

Gică Hagi, în L'Équipe, într-un material de o pagină » Declarație superbă despre Ianis: „Suntem diferiți ca joc, dar, în interior, suntem identici”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 24 iunie 2019

Gică Hagi le-a spus francezilor, într-un interviu pentru L'Equipe, ce a făcut cu Academia lui de fotbal: „Am revenit la bază pentru a lansa o generație mai bună ca a noastră”.

  • România U21 - Franța U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

Francezii sunt impresionați de Ianis, de Gică Hagi și tot ce înseamnă Viitorul și academia sa care au trezit fotbalul românesc, oferindu-i un Euro U21 de vis.

„Ianis strălucește pe teren, tatăl radiază în tribună”

Într-un material de o pagină, cu titlul „Hagi, moștenitorul Carpaților”, L'Équipe observă „tatăl și fiul în epicentrul febrei galbene ce animă meciurile tinerilor români. Ianis strălucește pe teren, în timp ce părintele său, legenda vie a țării, radiază în tribună, unde atrage toate privirile. Cel mai bun jucător din istoria selecționatei naționale, «Maradona al Carpaților», găsește cu greu loc printre suporterii care vor să discute cu el”.

CITEȘTE ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // „Tricolorii” lui Mirel Rădoi n-au cum să rateze calificarea! Au cota lui Nadal în primul tur la Roland Garros sau a Braziliei cu Honduras :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.