Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cristi Dancia a refuzat Dinamo, iar Steaua nu a avut bani să îl cumpere: „FC Argeș a cerut prea mult”

FOTO: Facebook Cristian Dancia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 iunie 2019

Cristian Dancia (39 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre ofertele pe care le-a avut de-a lungul carierei.

 

 

În anul 2004, Cristi Dancia a plecat de la FC Argeș la Torpedo Moscova, în Rusia, dar a avut oferte și de la Steaua și Dinamo. Fostul fundaș stânga a povestit de ce nu s-a concretizat transferul în Ghencea și de ce a refuzat tabăra „câini”.

„A fost un interes din partea Stelei. Eram la FC Argeș și Jean Vlădoiu mi-a spus. A venit ofertă pentru mine și Rică Neaga, dar știu că FC Argeș a cerut prea mult și nu s-a concretizat.

Transferul la Dinamo l-am refuzat eu, cu jumătate de an înainte să plec la Torpedo. Mai aveam contract cu FC Argeș, nu mi-a convenit nici oferta pe care mi-au propus-o și voiam să plec afară. Era atuci președinte domnul Jigman. Trebuia să se pună de acord și cluburile”, a spus Dancia la GSP LIVE.

Totodată, fotbalistul a fost în probe la Galatasaray, dar nu a fost păstrat în lot și, privind în urmă, realizează că nu era pregătit să joace la una dintre cele mai iubite echipe din Turcia.

„Am fost în probe la Galata, a picat transferul, dar nu eram pregătit atunci. Aveam 22 de ani. Probabil și dacă mă luau, mă dădeau împrumut undeva. Erau jucători prea mari”, a povestit Dancia.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Fără teste antidoping » Povești incredibile din Rusia! Cristi Dancia: „Te adormeau și îți dădeau un pumn de pastile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.