Tenis

WTA EASTBOURNE // Ashleigh Barty, decizie importantă înainte de Wimbledon: „E o accidentare care nu-mi dă pace de la 16 ani”

Ashleigh Barty s-a impus duminică la Birmingham // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 June 2019

Ashleigh Barty, 23 de ani, noul lider mondial din clasamentul WTA, a luat decizia să se retragă de la turneul de la Eastbourne, competiție la care evoluează și Simona Halep (27 de ani, 7 WTA).

Barty, care are probleme la tendonul lui Ahile, a decis să abandoneze de la Eastbourne la scurt timp după ce s-a impus în competiția de la Birmingham. Australianca se afla pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep.

„Este o accidentare care nu-mi dă pace de la vârsta de 16 ani. De fiecare dată apare când trec printr-o perioadă mai încărcată . Ştiu cum o pot ţine sub control, dar acum trebuie să mă odihnesc

Cred că totul va fi ok pentru turneul de la Wimbledon. Am nevoie de 3-4 zile de pauză pentru ca să fiu 100% la finalul săptămânii. Mă voi odihni, va trebui să am grijă de câte ori lovesc mingea, mai ales când servesc”, a explicat Barty, conform BBC. 

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca direct în turul II cu învingătoarea meciului dintre Camila Giorgi (41 WTA) și Su-Wei Hsieh (29 WTA). Partida se va juca miercuri.

Vezi și: VIDEO Mihaela Buzărnescu, OUT din primul tur la Eastborune! Eliminată în două seturi de Jelena Ostapenko

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.