Nationala

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // EXCLUSIV Probleme pentru Mirel Rădoi: mai mulți jucători importanți s-au plâns de oboseală și au fost lăsați pe bancă

Jucătorii lui Mirel Rădoi resimt oboseala ultimelor zile epuizante // FOTO: Raed Krishan

Articol de Răzvan Luţac  —  luni, 24 iunie 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // A mai rămas puțin timp până la partida Franța U21 - România U21 din această seară, iar Mirel Rădoi va face câteva schimbări importante în formula de start. 

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.
  • Franța U21 - România U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

Potrivit informațiilor GSP.ro, câțiva jucători de bază au acuzat oboseală azi, după antrenamentul oficial susținut duminică seara. Astfel, Mirel Rădoi va recurge la câteva schimbări de ultim moment în primul „11”, iar din formula de start vor dispărea nume precum Pașcanu, Florin Ștefan, Dennis Man sau Tudor Băluță. 

Selecționerul va apela la mijlocașii Dragoș Nedelcu și Darius Olaru, existând posibilitatea ca în echipă să-și facă apariția și fundașul central Adrian Rus și fundașul stânga Boboc. 

VIDEO Gică Hagi, mesaj mobilizator pentru naționala U21: „Băieți, scoateți românii în stradă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.