Nationala

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Ilie Dumitrescu, fascinat de performanța naționalei U21: „Va fi greu ca cineva să mai realizeze așa ceva”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iunie 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fostul mare jucător al Generației de Aur, își scoate pălăria în fața performanței fantastice a naționalei U21, care s-a calificat în semifinalele Campionatului European U21. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

„Să termini pe primul loc într-o grupă cu Anglia, Franța și Croația e o performanță care va fi greu să mai fie realizată la această categorie U21. E un moment important în fotbalul nostru. Am crezut în această echipă.

Jucăm o semifinală de campionat european și e ceva extraordinar. Această performanță face ca acești jucători să fie exemple pentru viitoarele generații”, a mărturisit Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

În urmă cu mai multe luni, Ilie Dumitrescu declarase într-o emisiune televizată că e gata să vină în lenjerie intimă în studioul televiziunii la care e invitat permanent în cazul în care România NU ajunge în penultimul act la acest turneu final. 

Vezi și: Dan Petrescu se înclină în fața naționalei U21: „Cu Ianis Hagi în teren, putem câștiga Campionatul European” » Pe cine a remarcat cu Franța

Citește AICI cronica meciului Franța U21 - România U21 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.