Nationala

ROMÂNIA U21 // Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iunie 2019

ROMÂNIA U21 // După criticile la adresa lui Răzvan Lucescu, Gică Hagi și-a continuat tirada și l-a luat în colimator pe selecționerul naționalei Cosmin Contra, cel care în urmă cu câteva zile a spus că Liga 1 e un campionat slab.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

„Această calificare a închis gura celor care au zis că nu e valoros campionatul intern. Şi au mai zis unii, dar acum cred că înghit în gol şi se duc acasă şi să stea, să nu iasă pe stradă. Să stea în casă, să nu mai iasă.

Acum toată România a ieşit afară. Şi atunci cei care au zis că avem un campionat care nu e valoros şi că n-avem jucători, să stea acasă. Cred că şi selecţionerul României a zis, a greşit şi el, pentru că şi el a atacat campionatul intern.

Dar aceşti fotbalişti, majoritatea joacă în campionatul intern, au jucat. Acum poate vă daţi seama ce important e să crezi şi să munceşti. Să nu se vorbească înainte, gratuit şi superficial.

Ştiu că doare, dar asta e realitatea. Aceşti băieţi ne-au făcut fericiţi, ne-au scos în stradă şi le mulţumim”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

CLASAMENT FINAL GRUPA C

 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.