Nationala

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Iubita lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

+2 Foto
Foto: Rex Features

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 June 2019

Agresorul prietenei lui Cristi Manea a fost prins de autoritățile italiene. The Sun a publicat imagini dure de la finalul meciului Franța U21 - România U21 0-0, cu iubita fotbalistului plină de sânge.

Publicația britanică a postat două imagini cu iubita lui Manea, care era umplută de sânge, și părăsea stadionul în lacrimi.

  • Potrivit reporterilor GSP.ro aflați la Cesena, Cristi Manea a mers după fluierul final pentru a-și saluta iubita aflată în tribună. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze prietena.
  • Între cele două a izbucnit o altercație dură, în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită violent de partenerul celeilalte femei. Bărbatul a fost deja identificat de organele abilitate!

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

 

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.