Nationala

Rezultate evaluare națională U21 » Fanii români au analizat jucătorii după 3 meciuri în grupe: „Florinel Coman e genial, dar nu de 90 de minute!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iunie 2019

Rezultatele bune din grupă i-au făcut pe fani să treacă la o evaluare a jucătorilor de la națională.

Cititorii GSP.ro au comentat intens meciul dintre Franța U21 și România U21, scor 0-0. Naționala noastră s-a calificat în semifinalele EURO 2019, unde va întâlni Germania U21.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Principalii jucători evidențiați de cititori au fost Florinel Coman, Ionuț Radu, Cristi Manea și George Pușcaș, însă au existat și critici. Andrei Ivan și Dennis Man sunt jucătorii care i-au dezamăgit pe fani.

  • „Felicitări! Coman e genial, dar nu de 90 de minute. Rădoi trebuie să-l convingă că nu poate”, a fost comentariul laudativ al unui român;
  • „Ionuț Radu, Manea, Nedelcearu și Pușcaș sunt fotbaliști adevărați. Ceilalți mai au mult de muncit”, a scris un alt suporter.
  • „Ok, Ivan și Man au fost cei mai slabi, putem termina cu cearta? Au jucat împotriva unei echipe formidabile, tocmai de-asta este rezultatul extraordinar. Ivan a fost ratangiu în ambele meciuri”, a scris un alt cititor.
  • „Man a fost chiar slab”, a fost comentariul scurt al unui cititor.

 

Ție ce jucător din naționala lui Rădoi ți-a plăcut cel mai mult și care ți s-a ieșit din formă. Scrie în comentarii!

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Soția lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.