Liga 1

Patronul lui PAOK nu-l va da în judecată pe Gică Hagi: „Savvidis vrea doar să-și apere imaginea”

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 26 June 2019

Un jurnalist elen susține că nu se va ajunge la tribunal, după ce Hagi a declarat că „Răzvan Lucescu ar trebui să se ducă în Grecia, la pistolarul lui”.

S-a speculat că miliardarul cu dublă cetățenie (greacă și rusă) ar plănui să-l dea în judecată pe Hagi, dar un jurnalist elen susține că „nu se va ajunge la tribunal. Nu-l va acționa în justiție pe Hagi. E doar o amenințare. Familia Savvidis vrea doar să-și apere imaginea”.

Foarte probabil, afirmă ziaristul, și Răzvan va discuta cu Ivan și George Savvidis pentru a-i liniști și a le explica faptul că au fost doar cuvinte spuse la nervi. 

de unde a pornit totul

Supărat de reacția lui Răzvan Lucescu - „Doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor juca și la naționala mare” -, Gică Hagi a răbufnit. Și a făcut o declarație dură. „Probabil că el nu știe ce înseamnă să construiești o generație, să lucrezi cu copii. Să ia lecții de la taică-su. Să se ducă în Grecia, la pistolarul pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele și toate cele”, a spus el la Telekom Sport.

Se referea la apariția șocantă pe teren a lui Ivan Savvidis, în timpul meciului PAOK - AEK, din 11 martie 2018. Patronul clubului alb-negru avea pistolul la centură.

Imediat, fiul lui Savvidis, George, a replicat pe Instagram: „Timpul meu, banii mei și familia mea se respectă. Nu te joci cu ele”. Și PAOK a lansat un mesaj similar pe Twitter: „Nu vă puneți cu familia noastră”. Cu două hashtaguri: Șeful și Generalul. Alături de o poză cu Ivan Savvidis și Răzvan Lucescu.

Citește și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 / Victor Pițurcă se implică în conflictul dintre Gică Hagi și Răzvan Lucescu: „Așa este corect”

Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.