Liga 1

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Gigi Becali nu renunță la Adrian Petre! Îi cere sfaturi lui Mirel Rădoi: „Băi, răspunde-i lui nași-tu, dacă vrei să te califici cu Germania!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 June 2019

Gigi Becali a declarat încă o dată că-l vrea pe Adrian Petre, 21 de ani, atacantul României U21, dar că suma cerută de danezii de la Esbjerg, 3 milioane de euro, i se pare prea mare.

  • România U21 - Germania U21 se joacă joi, de la 19:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că are nevoie de recomandări înainte de a-l transfera pe Petre și că a vrut în acest sens informații de la Mirel Rădoi, doar că selecționerul de la U21 nu-i răspunde la telefon.

„Avem nevoie de un atacant, dar nu știu pe cine să aduc. Am vrut să-l iau pe Petre, dar Esbjerg cere 3 milioane de euro. E o sumă mare, pentru că nu-l știu.

Da, Mirel poate să-mi spună despre el, dar nu-mi răspunde la telefon. I-am dat mesaj și i-am zis «Băi, răspunde-i lui nași-tu dacă vrei să te califici cu Germania! Lasă mândria!». Dar nu-mi răspunde. E ocupat.

Am vrut să-l iau pe Petre după ce a dat gol contra Croației. Mi-a demonstrat că are simțul golului și plecare de pe loc. A fost gol de mare atacant. Dar vreau să-mi dea cineva informații despre el. Mirel poate, dar poate-mi zice după EURO”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

1.500.000 €este cota lui Adrian Petre, potrivit transfermarkt

Luat în 2017 de la UTA, pentru 500.000 de euro, Adrian Petre a impresionat la Esbjerg. În sezonul trecut a înscris 12 goluri în 41 de meciuri.

Citește și:

Avem echipă fantastică și în următoarea campanie! » Cum va arăta „naționala” U21 în preliminariile EURO 2021

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.