Tenis

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG // VIDEO Prima reacție a Simonei Halep, după calificarea în sferturi la Eastbourne + ce așteptări are de la restul turneului

Simona Halep la Eastbourne, după victoria cu Polona Hercog // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 June 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe slovena Polona Hercog (28 de ani, 60 WTA), 6-1, 4-6, 6-3, în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Eastbourne.

  • În sferturi, Simona Halep se va duela cu nemțoaica Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA). Partida va avea loc joi, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Va fi cea de-a unsprezecea confruntare directă dintre cele două, Halep fiind în avantaj, 6-4.

După meci, Halep și-a radiografiat evoluția din meciul cu Hercog, vorbind și despre așteptările pe care le are în acest turneu: „A fost un meci greu, știam că adversara mea joacă bine, a trebuit să fiu atentă, nu știi la ce să te aștepți pe iarbă. Am fost puternică pe picioare și am greșit puține puncte.

Îmi place să joc aici, la Eastbourne. Sper să joc mai bine decât acum doi ani. Vreau să fiu concentrată la ce am de făcut”, a declarat Simona Halep, la interviul de la finalul partidei. 

Vezi aici cronica meciului Simona Halep - Polona Hercog + cele mai tari puncte

Vezi și: VIDEO „It's a bird? It's a plane...?” Meciul Halep - Hercog, întrerupt de un vizitator nepoftit, în setul secund

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.