Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // FOTO Gică Popescu anunță plecarea lui Ianis Hagi: „Veți fi surprinși de echipă!”

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 June 2019

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Gică Popescu dezvăluie că Ianis Hagi va pleca de la Viitorul săptămâna următoare. 

„Am dominat Germania în prima parte. Din păcate, ei au avut o zi în plus de pauză. Mulți jucători de la noi nu mai puteau pur și simplu să alerge. Am întâlnit o echipă pragmatică, una care joacă fotbal. Din păcate, nu s-a putut mai mult. Așa cum a fost prima repriză, dacă nu ar fi fost o zi atât de fierbinte, am fi luptat de la egal la egal”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi își decide destinația

Gică Popescu, managerul Viitorului, afirmă că Ianis Hagi își va alege următoarea echipă în săptămâna care urmează.

„Zilele următoare se va lua și o decizie finală în cazul lui Ianis. Nu știe niciuna dintre ofertele care există pentru el. Nu sunt puține. Mâine, poimâine, îi vom prezenta ce există. Vom face o analiză și vom lua o decizie. Nu le pot spune acum, dar veți fi surprinși de ce echipe au fost și sunt interesate de Ianis Hagi.

Oricare dintre jucătorii români poate primi o ofertă din străinătate. Trebuie văzut acum dacă vor și cluburile noastre”, a adăugat Gică Popescu.

„Astăzi, Pușcaș a făcut o primă repriză extraordinară. În prima parte nici Ianis nu a jucat rău. Foarte, foarte bine a jucat Ivan, cât a putut să alerge. A avut probleme fizice la un moment dat, a chemat medicul și a fost schimbat”Gică Popescu

 

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.