Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Ianis Hagi vede partea plină a paharului, după ratarea finalei EURO 2019: „Am dominat cele mai bune echipe din Europa”

Ianis Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iunie 2019

România U21 a ratat calificarea în finala Campionatului European de Tineret, după eșecul cu Germania U21 (4-2), dar Ianis Hagi (20 de ani) rămâne pozitiv.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Decarul naționalei de tineret consideră că această generație este un câștig pentru România, pentru că are „foame de rezultate”.

În ceea ce privește meciul cu nemții, Ianis Hagi nu crede că a fost vorba despre o cădere fizică în partea a doua a jocului.

„Vreau să felicit o țară întreagă că a fost alături de noi. Fizic cred că stăteam la fel de bine, nu știu dacă a fost oboseală. E puțină dezamăgire că știam că suntem aproape de finală, dar avem viitorul în față. Lucrul pozitiv este că avem foame de rezultate, de turnee finale, de trofee.

A fost ceva unic, să câștigi grupa cea mai grea de la EURO, apoi să le ții piept celor mai bune echipe din Europa, chiar să le domini. Mai ales că am fost aici în Italia cu suporterii. E ceva incredibil”, a spus Ianis Hagi, la TVR.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Gică Hagi se înclină în fața „tricolorilor”: „Această generație ne-a depășit!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.