Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / 35 de imagini cu durerea „tricolorilor” mici! Ionuț Radu și compania au plâns pe teren, dar au fost încurajați de suporteri

+35 Foto
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 June 2019

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Naționala de tineret a României a pierdut semifinala cu Germania U21 de la Campionatul European, scor 2-4, iar la final jucătorii au izbucnit în plâns.

Suferința exprimată de elevii lui Mirel Rădoi a fost surprinsă în 35 de imagini realizate de fotoreporterul Gazetei, Raed Krishan.

„Tricolorii” mici au plâns după fluierul final, dar au fost încurajați de cei aproape 15.000 de suporteri români: „Suntem mândri de voi!”

Jucătorii au dat apoi o tură de stadion și le-au mulțumit, la rândul lor, fanilor care i-au încurajat și în cele trei meciuri din grupe.

„Când am intrat la cabină am vorbit între noi și am zis să intrăm la fel pentru a mai înscrie un gol, dar oboseala și-a spus cuvântul. Voiam să ajungem în finală. Pentru suporteri în primul rând. E un regret că n-am ajuns în finală, dar avem și o bucurie că am ajuns până aici.

Da, am plâns și eu. E normal să suferi după un asemenea meci. Turneul a fost foarte frumos pentru mine. E un sentiment unic să îmbraci tricoul naționalei la un turneu final”, a declarat Dennis Man.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.