Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // „Tricolorii” lui Mirel Rădoi pleacă mai încrezători de la EURO: „Germania nu a fost peste noi” + „Mergem pregătiți la JO”

Alex Cicâldău în Germania U21 - România U21 4-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iunie 2019

România U21 a ratat calificarea în finala Campionatului European de Tineret, după înfrângerea cu Germania U21 (4-2), dar „tricolorii” sunt pregătiți pentru următoarele provocări.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Vlad Dragomir (20 de ani) este de părere că nemții nu au fost superiori „tricolorilor” și asigură că naționala U21 este pregătită pentru Jocurile Olimpice.

„Suntem puțin dezamăgiți, pentru că orice jucător își dorește să ajungă în finală, dar ținem capul sus și mergem mai departe.

Germania are o echipă bună, dar nu a fost deasupra noastră. O să ajungem pregătiți la Jocurile Olimpice”, a spus Vlad Dragomir, la TVR.

De asemenea, Alexandru Cicâldău (21 de ani) este convins că România U21 avea puterea să se califice în finala EURO 2019.

„Nu pot să spun că mă bucur după acest meci, pentru că știu și simt că puteam mai mult.

Trebuie să privim partea bună a lucrurilor. Nu cred că se aștepta nimeni să câștigăm această grupă și să ajungem în semifinale”, a spus și Alex Cicâldău.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Ianis Hagi vede partea plină a paharului, după ratarea finalei EURO 2019: „Am dominat cele mai bune echipe din Europa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.