Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / EXCLUSIV Gică Hagi și reprezentanții Borussiei Dortmund, întâlnirea decisivă pentru Ianis + Ionuț Nedelcearu e ca și transferat la AS Roma

Ianis Hagi foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 June 2019

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Gică Hagi nu va reveni în România prea curând, el urmând să aibă vineri dimineață o întâlnire cu Michael Zorc, directorul sportiv de la Borussia Dortmund, pentru transferul lui Ianis Hagi.

De asemenea, o pistă pentru transferul atacantului de la Viitorul o reprezintă și Hoffenheim, cu care discuțiile au fost prin intermediul lui Gică Popescu pe tot parcursul grupelor de la EURO 2019.

Ianis Hagi (21 de ani) a jucat 39 de meciuri în acest sezon, marcând 14 goluri. Hagi a fost readus de Viitorul de la Fiorentina, în ianuarie 2018, pentru 2 milioane de euro, suma pentru care l-a vândut în iulie 2016.

6.000.000 €este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

De fiul lui Gică Hagi s-au interesat în ultima vreme mai multe cluburi europene, printre care Sevilla, Ajax, Genk sau Standard Liege.

Ufa și AS Roma s-au înțeles pentru Nedelcearu

Evoluțiile fundașului Ionuț Nedelcearu (23 de ani) i-au impresionat pe cei de la AS Roma, care s-ar fi înțeles deja cu oficialii rușilor de la Ufa. Acum urmează ca italienii să discute și cu jucătorul pentru a afla și pretențiile acestuia.

Ionuț Nedelcearu are noroc pentru că fundașul Kostas Manolas (28 de ani) tocmai a fost transferat la Napoli și a lăsat un loc liber în defensiva romanilor.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.