Tenis

Cu ce rămâne Simona Halep după turneul de la Eastbourne » Ce loc va ocupa de luni și cum stă în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 iunie 2019

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a fost eliminată de Angelique Kerber (31 de ani, 5 WTA), scor 4-6, 3-6, în optimile de finală de la Eastbourne.

Halep va rămâne pe locul șapte în clasament la startul turneului de la Wimbledon. Românca ocupă aceeași poziție și în cursa pentru Turneul Campioanelor, cu un avans de 409 puncte. Simona a încercat să explice eliminarea.

„Consider că am jucat destul de OK. Ea a jucat bine și e normal, pentru că are încredere pe iarbă. Mingea ei nu sare deloc, iar iarba o avantajează. Consider că am jucat destul de agresiv, destul de apăsat dar, în unele momente când trebuia să închei punctul ori a ghicit ea, ori nu am dat eu destul de puternic și de apăsat.

Consider că trebuia să joc puțin mai scurt, să deschid unghiurile. I-am dat prea mult pe linia de fund și ei îi place să blocheze mingea și să joace din puterea adversarei. Ar fi trebuit să mixez mai mult, poate un slice, poate o scurtă, dar încă nu stăpânesc partea aceea și încerc să lucrez la ea”, a declarat Simona Halep la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

Angelique Kerber, după ce a învins-o pe Simona Halep la Eastbourne: „Știam de ce am nevoie pentru a câștiga”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.