Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Reacții incredibile în Germania! Eliminarea României, văzută de șefi ca salvarea fotbalului

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 June 2019

România U21 a fost eliminată de Germania U21 în semifinalele Euro 2019. Performanța nemților e văzută ca o gură de aer proaspăt pentru fotbalul din țara lui lui Beckenbauer.

Naționala mare a Germaniei nu a trecut de grupe la ultimul Campionatul Mondial, iar formațiile din Bundesliga nu au fost nici măcar aproape de trofeele europene în acest sezon. Presa nu a fost deloc blândă cu șefii Federației, care au găsit prilejul ideal să iasă în față după această performanță reușită la tineret.

Am auzit zilnic în ultimul an că fotbalul german e un dezastru. Echipa asta a demonstrat contrariul! Nu am nicio grijă în privința viitorului nostru”, a declarat Reinhard Rauball, vicepreședintele Federației Germane de Fotbal.

„Am văzut toate meciurile naționalei noastre. Am discutat constant cu Stefan Kuntz. E incredibil că jucători atât de tineri pot fi atât de disciplinați. M-au surprins și prin modul în care au luptat și prin plăcerea de a juca. Sunt sigur că mulți vor face pasul spre echipa mare”Joachim Low, selecționerul naționalei Germaniei

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // VIDEO Ionuț Radu, discurs de lider după eliminare: „Știți cu ce rămânem după acest turneu?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.