Nationala

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Golgeterul turneului, Luca Waldschmidt, a explicat căderea „tricolorilor” în repriza secundă: „Așa i-am obosit pe români”

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 28 iunie 2019

EURO 2019: GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Nu doar căldura mare, 39 de grade Celsius la ora partidei, ci și nemții sunt responsabili de căderea fizică a „tricolorilor” în partea secundă a semifinalei de joi, de pe „Dall'Ara”.

Sau cel puțin așa pretinde golgeterul turneului, Luca Waldschmidt, autorul unei „duble” contra noastră, reușitele cu numerele 6 și 7.

„Am intrat în joc greu. Dar în repriza secundă am jucat cu mai multă răbdare și am lăsat balonul să circule. Așa i-am obosit pe români”, le-a povestit Waldschmidt reporterilor ZDF.

Mijlocașul Nadiem Amiri, la rându-i, a dezvăluit că selecționerul Stefan Kuntz voia să-l înlocuiască înaintea loviturii libere din prelungiri: „L-am rugat să mă lase pe teren, voiam s-o bat eu. Și am făcut 4-2!”.

„Românii au jucat cu acea eforie dată de rezultatele bune de până atunci, au avut și publicul de partea lor, dar și noi i-am tratat un pic de sus la început.

La pauză i-am întrebat pe jucători cum vor să ne luăm rămas bun de la acest turneu. Pot doar să spun jos pălăria despre modul cum au jucat in repriza a doua”

Stefan Kuntz, selecționer Germania

VEZI ȘI:

Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.