Tenis

Halep, debut perfect la Wimbledon? Cotă 40 pentru victoria Simonei cu Sasnovich

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 iunie 2019

Simona Halep, numărul 7 WTA și 27 de ani, și Aliaksandra Sasnovich, numărul 37 WTA și 25 de ani, se vor întâlni în primul tur la Wimbledon, azi, de la ora 15:00.

Spre deosebire de anul trecut, Halep a ales să participe la un turneu înainte să înceapă aventura de la Wimbledon. Astfel, Simona a luat startul în sezonul pe iarbă la Eastbourne, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminată de Angelique Kerber. 

Evoluțiile au fost însă bune și promițătoare pentru Wimbledon, unde Simona o va înfruna în tur pe Aliaksandra Sasnovich. Bielorusa trece printr-o perioadă extrem de slabă, 5 înfrângeri consecutive, și nu este cea mai bună jucătoare pe iarbă, unde a pierdut 10 din ultimele 15 partide jucate.  Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 40 pentru victoria Simonei Halep! (detalii AICI!)

  • Simona a pierdut doar de două ori în primul tur în 8 participări la Wimbledon;
  • Halep a câștigat 10 din ultimele 15 partide disputate pe iarbă;
  • Sasnovich a legat o singură dată două victorii la ultimele nouă turnee:
  • Sasnovich are numai 7 victorii în ultimele 18 partide;
  • Halep și Sasnovich se vor întâlni pentru prima dată.

La o casă de pariuri, cota pentru o victorie a Simonei Halep a fost mărită la 40, în loc de 1.18. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.