Liga 1

Abia venit, Mihai Teja vrea să plece de la Poli Iași! Ce le-a spus apropiaților

Mihai Teja, prezentat oficial la Poli Iași de către președintele Adrian Ambrosie

Articol de Eduard Apostol, Aurelian Botezatu  —  vineri, 28 iunie 2019

Mihai Teja (40 de ani), adus în această vară la Poli Iași, vrea deja să demisioneze.

Fostul antrenor al FCSB-ului, ar fi fost șocat să constate că problemele în Copou sunt mai mari decât i se spusese la semnarea contractului.

Mihai Teja e în cantonament cu echipa la Bolu, în Turcia. Dar surse ale Gazetei au dezvăluit că fostul antrenor al FCSB-ului e pe punctul de a arunca prosopul la Iași.

La instalarea în funcție i s-a prezentat situația dificilă a clubului, cu datorii cifrate la 1,7 milioane de euro, însă i s-a promis că se va bucura de susținerea autorităților locale. Inclusiv în ceea ce privește infrastructura aflată în mare suferință.

Între timp, susțin sursele Gazetei, o dată ajuns la Iași, Teja a constatat altceva. Și s-ar fi confesat unor apropiați că „problemele în Copou sunt mai mari decât mi s-a spus când am semnat contractul”.

Ambrosie: „E o dezinformare”

Contactat azi, președintele Adrian Ambrosie a negat vehement informația potrivit căreia antrenorul de 40 de ani ar fi tentat s-o părăsească pe Poli.

„E o dezinformare. Teja n-a venit ca să plece. Vrea să devină antrenorul anului și sperăm s-o facă de la Iași.

E adevărat, n-avem condițiile FCSB-ului sau ale Craiovei, dar avem condiții decente, de Liga 1. La un moment dat, el s-a plâns de terenul de antrenament. Vă pot spune că e deja în lucru. Vom avea gazon identic cu cel de pe Național Arena”, a spus Adrian Ambrosie.

5.000 €pe lună e salariul lui Mihai Teja la Poli Iași. A semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru unul suplimentar

4 jucători a transferat până acum Poli Iași: Adi Bălan (Voluntari), Florian Loshaj (Roda), Alessio Carlone (Patro Eisden) și Juan Pablo Passaglia (Barracas)

 

VEZI ȘI:

Gigi Becali despre Mirel Rădoi: „Să lase mândria! Ce contează echipa de tineret?!” + știe de ce a pierdut România U21: „Trebuie să spun, că nimeni nu spune”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.