Stranieri

Ioan Andone știe de ce a plecat Răzvan Lucescu de la PAOK: „Merita să fie ajutat”

Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 June 2019

Răzvan Lucescu (50 de ani) a șocat cu decizia sa de a o părăsi pe PAOK, după ce a câștigat tot ce se putea câștiga în Grecia. Ioan Andone (59 de ani) pune decizia pe faptul că șefii echipei nu i-ar fi oferit antrenorului un buget de achiziții suficient. 

Vezi AICI detaliile plecării

„Mă aşteptam să continue, mă aşteptam ca şi clubul să facă eforturi să îi întărească echipa, pentru că sunt alte pretenţii. Au făcut eventul şi normal îşi doreau o performanţă în Champions League.

Din păcate, intervenind acest conflict între conducere şi el, că sunt convins că nu au vrut să îl ajute, a ales altă situaţie, el cunoaşte fotbalul arab, a fost doi ani de zile în Qatar, unde a avut rezultate bune şi la cea mai mare echipă din ţările arabe.

Bineînţeles (n.r. că face bine că pleacă), dacă nu avea rezultate bune în această toamnă în cupele europene, sunt convins că în decembrie intervenea o ruptură. Şi până la urmă mai bine că a plecat de pe o poziţie extraordinară, câştigând campionatul şi Cupa şi se duce la o altă provocare.

Răzvan merita să fie ajutat şi să rămână în continuare pentru că avea 3 ani de Xanthi, 2 ani de PAOK, merita să continue cu această echipă, dar dacă nu eşti ajutat ca antrenor şi nu eşti înţeles în ceea ce vrei, că tu vrei binele clubului, vrei să ai performanţă, dacă clubul nu face eforturi să îţi aducă jucători, mai bine te desparţi”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Obiectivul lui Răzvan Lucescu la Al-Hilal

Răzvan Lucescu ar putea merge în Arabia Saudită, la Al-Hilal, iar Ioan Andone știe care va fi obiectivul lui acolo în cazul în care se va concretiza acest transfer. 

De asemenea, „Fălcosul” este dispus să îi ofere sfaturi lui Lucescu Jr. în ceea ce privește fotbalul arab.

„Când eşti la Hilal îţi doreşti câştigarea Cupei Campionilor Asiei, deci asta e una, plus campionatul, nici nu se discută, joacă pe un stadion cu 60.000 de spectatori, deci există presiune mare, dar Răzvan a dovedit în Grecia, unde e presiune mai mare, că ştie să se descurce, că are o echipă competentă cu el şi ştie să-şi impună filozofia lui şi tot ceea ce ţine de fotbal.

Dacă o să mă întrebe, îi dau sfaturi. În Arabia Saudită am fost, am avut două experienţe, dacă vrea un sfat o să i-l dau. Va rezista fără probleme, cred”, a mai spus Andone.

VEZI ȘI:

OPINIE GSP Adio, performanță! Răzvan Lucescu se retrage din fotbalul profesionist: de ce ne-ar mai păsa?

PAOK // Răzvan Lucescu, mesaj de adio la plecarea din Grecia: „Au fost cei mai buni doi ani din viața mea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.