Nationala

GALERIE FOTO Ianis Hagi, tratat ca un erou: a primit cadou un superbolid de 150.000€ după parcursul României U21 de la Euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 iunie 2019

Ianis Hagi, 20 de ani, a fost printre cei mai buni jucători ai României U21 la Euro 2019, unde „tricolorii” mici s-au oprit în semifinale, învinși dramatic de Germania U21, 2-4.  Cele două goluri reușite l-au propulsat în atenția marilor cluburi din Europa, printre care și colosul Barcelona (Detalii pe larg, AICI). 

Iminentul transfer la o echipă din străinătate nu e unicul motiv de bucurie pentru fiul lui Gheorghe Hagi, care s-a ales și cu un supoerbolid după turneul final la care a înscris de două ori. 

Într-o încercare de a-i răsplăti evoluțiile, grupul BMW România i-a dăruit lui Ianis Hagi un superb BMWi8 decapotabil care costă aproximativ 150.000 de euro. 

„Numărul 10 merită o mașină de nota zece. Mulțumim, Ianis Hagi și echipei naționale a României U21 pentru toate momentele frumoase oferite la acest campionat european! Felicitări pentru performanță!”, se arată în mesajul scris pentru Ianis. 

Vezi și: VIDEO Ianis Hagi, ULUIT de primirea de care a avut parte la revenirea în țară: „Ca pe timpul lui tata, când ieșea lumea în stradă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.