Liga 2

U Cluj nu renunță la promovare și continuă să se întărească » „Șepcile Roșii” l-au transferat pe Alex Pop de la Viitorul

Alex Pop merge de la Viitorul la U Cluj // Sursă foto: Facebook Alex Pop

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 29 June 2019

U Cluj l-a transferat pe Alex Pop (19 ani), fotbalist care în ultimele trei sezoane a evoluat la juniorii Viitorului.

U Cluj a ratat la limită promovarea în Liga 1, învinsă la baraj de Hermannstadt, 1-2 la general, însă nu și-a luat complet gândul de la revenirea pe prima scenă. „Șepcile roșii” s-au înțeles cu tânărul Alex Pop, la scurt timp după ce și-au asigurat serviciile goalkeeper-ului José Pedro Gonçalves da Costa. 

Alex Pop are o poveste interesantă. S-a născut în anul 2000, la Buenos Aires, însă a revenit apoi în România. A evoluat la juniorii lui U Cluj, a ajuns la Viitorul, unde recent a devenit campion național la categoria U19, iar acum revine la clubul-mamă. 

„Mijlocaşul ofensiv Alex Pop, fotbalist care a evoluat în ultimii trei ani pentru Viitorul Constanţa, a revenit acasă, la clubul la care s-a format. A revenit acasă, la U, pentru a pune umărul la luptele grele ce se anunţă în viitorul sezon. Mult succes, Alex!”, se arată în comunicatul celor de la U Cluj. 

Vezi și: OFICIAL FC Argeș transferă de la Dinamo! Nicolae Dică l-a adus la Pitești pe Vlad Motroc, un tânăr de perspectivă crescut de „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.