Nationala

VIDEO+FOTO Maria Iordănescu a fost întrebată ce fotbalist îi place de la România U21: „Colegele mele s-au apucat să îl caute pe net” :D

+13 Foto
Maria Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 iunie 2019

Maria Iordănescu, 23 de ani, fata lui Anghel Iordănescu, a postat un videoclip amuzant în contul său de Instagram, odată cu parcursul naționalei U21 de la Europeanul de tineret, unde „tricolorii” mici au ajuns până în semifinale. 

„Colegele mele m-au întrebat care este jucătorul meu preferat de la România U21. De cine îmi place. Eu le-am spus că de Andrei Drăghici. Pentru că sunt paralele cu fotbalul, s-au apucat să caute numele lui Andrei Drăghici. Ele chiar credeau că există un jucător Andrei Drăghici”, a spus, amuzată, Maria Iordănescu, cea care a moștenit pasiunea pentru fotbal din familie. 

 

Maria Iordănescu a absolvit Academia de Studii Economice și Intact Media Academy, iar în trecut a cochetat și cu moda. „Am terminat o școală de televiziune și mi-aș dori să lucrez la un post de sport. De acest domeniu mă simt atașată. Lumea te privește total diferit și când aude numele tău este foarte atentă la cel faci. Te judecă”, spunea în trecut Maria Iordănescu. În acest moment, fata lui Anghel Iordănescu lucrează în televiziune, la Antena Stars.

Vezi și: GALERIE FOTO Ianis Hagi, tratat ca un erou: a primit cadou un superbolid de 150.000€ după parcursul României U21 de la Euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.