Liga 1

DINAMO // Dumitru Dragomir, declarații cu cărțile pe față: „Știți de ce nu se vinde echipa? E un singur conducător acolo, dar nu are putere, săracul”

Dragomir explică de ce Dinamo nu și-a găsit un cumpărător și nu ezită să-l laude pe Florin Prunea // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 June 2019

DINAMO // Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit propria-i explicație pentru faptul că Ionuț Negoiță nu a găsit nici acum un cumpărător pentru Dinamo.

„Dinamo nu se vinde pentru că este un nume foarte mare, cu finanţatori foarte mici! Ca să poţi să vinzi un club de talia lui Dinamo trebuie să ai o structură organizatorică extraordinară, o bază sportivă. formidabilă. Iar acolo e un singur conducător, Bălănescu, şi nici el nu are putere, săracul”, crede Dragomir.

Deși istoricul lor e marcat de conflicte mocnite, Dragomir n-a ezitat să-l laude pe Florin Prunea, noul manager general al lui Dinamo. 

„Eu m-am certat cu Prunea, dar el este un conducător bun. Iar antrenorul (n.r. - Eugen Neagoe) la fel. Şi eu îl luam tot pe el antrenor dacă m-aş fi dus conducător undeva. E un om serios, un antrenor deosebit şi are şcoala lui Piţurcă”, a spus fostul șef de la LPF, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

PCH, amenințare în stil mafiot pe Facebook la adresa lui Ionuț Negoiță: „Urcăm peste tine câteva etaje...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.