Stranieri

Nicolae Stanciu a fost dat afară de la Al Ahli! Ar putea semna zilele viitoare cu Slavia Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 iunie 2019

Nicolae Stanciu (26 de ani) a fost anunțat de antrenorul lui Al Ahli, Branko Ivankovic, că acesta nu se mai bazează pe serviciile lui, anunță Libertatea.

Mijlocașul român a intrat în dizgrația oficialilor saudiți după ce luna trecută a fugit de la echipă din cauză că nu-și primise salariile restante.

Presa arabă scrie că Stanciu ar urma să se întoarcă în Cehia, dar nu la fostul club, Sparta, ci la Slavia Praga, formație al cărui cont de Instagram a început să-l urmărească de sâmbătă seară.

Mass media din Cehia a scris deja despre un eventual transfer al mijlocașului la Slavia, unde îl va înlocui pe Miroslav Stoch (29 de ani), care pleacă la PAOK: „Sunt discuții de mai multe săptămâni între Slavia și Al Ahli, trei surse diferite au confirmat”.

Stanciu va evolua cu Slavia în play-off-ul din Liga Campionilor, ceea ce înseamnă că e sigur calificat pentru grupele Europa League.

Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a reacționat pentru GSP.ro: „Relațiile noastre cu clubul Al Ahli sunt perfecte. Îi respectăm foarte mult. Stanciu nu a fost înștiințat de nimeni nimic. Este jucătorul lui Al Ahli. Clubul are un antrenor nou care încearcă să-și facă strategia pentru anul viitor”.

Stanciu a fost transferat de Al Ahli de la Sparta Praga, pe 28 ianuarie 2019, pentru 10 milioane de euro, iar fotbalistul a semnat un contract pe trei ani și șase luni.

Coșmarul Slaviei

Nicolae Stanciu a reușit un meci de senzație în fața Slaviei în 2018, pe când evolua pentru Sparta. Atunci echipa sa a remizat, 3-3, datorită unei „duble” a românului. (Detalii AICI)

3.500.000 €este cota lui Stanciu, conform transfermarkt.com

3ani de contract mai avea Stanciu cu Al Ahli

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Nicolae Stanciu, descătușat pe manelele lui Adi de la Vâlcea la party-ul de după nuntă: „Cine e inima mea?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.